Δημοσιεύτηκε από: Αλκμήνη Ψιλοπούλου Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015Ξεσπάθωσε χθες το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του «Αλ-Τσαντίρι», κάνοντας λόγο για την απόφαση του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία πρέπει να γίνει έλεγχος στα οικονομικά του. «Εγώ δεν πληρώνομαι από κανέναν, δεν πληρώνομαι από το κράτος, ούτε είμαι δημόσιος υπάλληλος» είπε χαρακτηριστικά. Και στη συνέχεια άφησε αιχμές για απειλές εναντίον του. «Σας πληροφορώ ότι με ελέγχουν και πριν και μετά από την εκπομπή, κάθε φορά έρχεται κάποιος, δεν ξέρω τι είναι κι από πού κι ούτε με ενδιαφέρει, με παρακολουθούν» αφήνοντας να εννοηθεί ότι τον έχουν στοχοποιήσει λόγω της υπόθεσης Χαϊκάλη. «Όποιος δείχνει με το δάκτυλο τον ένοχο, γίνεται ο ίδιος ένοχος, εκεί έχουμε φτάσει», είπε. 

Ακόμη διέψευσε το ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «εγώ εδώ είμαι, μου αρέσει αυτό που κάνω» και με αφορμή τα γεγονότα στο Charlie Ebdo ανέφερε ότι η σάτιρα είναι ανατρεπτική και γι αυτό ενοχλεί το κατεστημένο. «Αν ζούσε σήμερα ο Αριστοφάνης, κανείς δεν θα μπορούσε να δει τα έργα του», σημείωσε. Τέλος ανήγγειλε ότι σύντομα θα δημιουργήσει ένα web site, το altsantiri.gr όπου θα τοποθετείται σε καθημερινή βάση για το πολιτικό γίγνεσθαι. Εξαπέλυσε δε σφοδρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, όπως είχε κάνει και σε παλιότερη εκπομπή του τον Νοέμβρη, τονίζοντας ότι είναι «ο τρίτος Καρατζαφέρης του συστήματος, τον οποίο πήρε το σύστημα της διαπλοκής για να μην υπάρξει ποτέ ανατροπή στο υπάρχον σύστημα, δεν ξέρετε ποτέ γιατί τον ετοιμάζουν», δείχνοντας παράλληλα ένα video με τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη να μιλάει και να λέει σε εκδήλωση του κόμματός του στο Ωραιόκαστρο ότι «έχω μεγάλη ιδέα για την προσπάθειά μου. Θα στο πω εδώ στο Ωραιόκαστρο. Πιστεύω ότι εγώ μπορώ να σώσω την χώρα». 
Το ίδιο video έδειξε και στην χθεσινή εκπομπή, λέγοντας ότι ο Θεοδωράκης εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία «για να είναι το MEGA στην επόμενη Βουλή» ενώ σε άλλο video έδειξε τον Τζίμη Πανούση να λέει, «τον Σταύρο τον γνωρίζω και αν δεν πάρει λεφτά για ότι κάνει, δεν πάει ούτε στο περίπτερο…»
 «Ξέρει αυτός γιατί τον ετοιμάζουν» είχε αναφέρει. «Η πνευματική τύφλωση που έχουν επιβάλει τα κανάλια σε νοήμονες ανθρώπους είναι εντυπωσιακή. Έχει απίστευτη ασυλία στα κανάλια. Δεν τον ρωτούν ποτέ τίποτε», δείχνοντας ένα νέο video με δημοσίευμα για τους «χρυσούς μισθούς» της ΕΡΤ όταν εργαζόταν εκεί ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Αναφέρομαι γιατί τα χρήματα είναι του Δημοσίου. Τα ιδιωτικά κανάλια μπορούν να δίνουν ότι θέλουν. Όποιος όμως παίρνει χρήμα δημόσιο πρέπει να μας εξηγεί ορισμένα πράγματα», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, για να προσθέσει ότι «με ποια προσόντα πήρε εκείνη την περίοδο τα τριπλάσια χρήματα από όλους τους υπόλοιπους; Ποιος του έδωσε χρήματα μελλοντικής επιτυχίας;».
 «Ο εντεταλμένος του συστήματος έχει ξεκινήσει το έργο του για τα καλά. Μέσα σε αυτά είναι και η αποδόμηση του Πολυτεχνείου. Μη νομίζετε ότι είναι τυχαία αυτά που ακούγονται», δείχνοντας νέο video με δηλώσεις του ιδρυτή του «Ποταμιού» για το Πολυτεχνείο. «Το σύστημα τον αφήνει να ψαρέψει στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής», τόνισε, δείχνοντας παράλληλα video με τον Στέλιο Ράμφο σε εκδήλωση του «Ποταμιού» να κάνει λόγο για «μηδενικό χρέος της Χούντας».
 Την ίδια στιγμή, έδειξε αποσπάσματα με τον Άδωνι Γεωργιάδη να εξυμνεί την δραχμή και να λέει ότι «η οικονομία το 1974 ήταν κούκλα». Ο ηθοποιός τόνισε ότι «αυτό θέλουν να μας πουν γιατί έτσι θα πάρουν ψηφοφόρους». 
(Πηγή http://www.periodista.gr 19-11-014)

- Copyright © Touareg Blue -