Δημοσιεύτηκε από: Αλκμήνη Ψιλοπούλου Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015
Κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία του νησιού μας κάνει η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Σύρου και ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ συντοπίτης μας Αντώνης Συρίγος, για να «στείλουμε μήνυμα στην ολιγαρχία της Ευρώπης: Δεν εκβιαζόμαστε- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε»

 Στην ανακοίνωσή της η Κίνηση Πολιτών Σύρου τονίζει:
«Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη.
Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!
Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.
Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.
Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.
Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.
Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
Θα νικήσουμε!»

Κάλεσμα και από τον βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη  Συρίγο  «Αγαπητοί φίλοι
Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, την ώρα που στις Βρυξέλλες θα συνεδριάζει εκτάκτως το Εurogroup με θέμα την Ελλάδα, σε όλη τη χώρα διοργανώνονται κινητοποιήσεις για τη στήριξη των θέσεων της νέας ελληνικής κυβέρνησης.
Αυθόρμητες κινητοποιήσεις, με μαζική συμμετοχή των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν ήδη σε πολλές μεγάλες πόλεις. Σε διεθνές επίπεδο, επιστολή στήριξης της ελληνικής προσπάθειας υπέγραψαν 300 ευρωπαίοι διανοούμενοι και δράσεις οργανώνονται για τις 11 και 14 Φλεβάρη σε πολλές χώρες, με στόχο την υποστήριξη της χώρας μας κατά την διαπραγμάτευση.

«Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια» και στηρίζουμε το κάλεσμα για κινητοποίηση. Καλούμε όλους του συμπολίτες μας να πλημμυρίσουν το Σύνταγμα και τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.
Στηρίζουμε μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης η οποία σέβεται τη λαϊκή κυριαρχία των Κρατών μελών.
Ο αγώνας που δίνει αυτές τις μέρες η κυβέρνηση μας δεν είναι αγώνας μιας κομματικής πλειοψηφίας, αλλά αγώνας όλης της χώρας, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς, αγώνας όλων μας για το μέλλον το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Ας συμμετέχουμε όλες και όλοι στο συλλαλητήριο σωματείων, φορέων και συλλογικοτήτων,
την Τετάρτη 11 Φλεβάρη στις 6 μ.μ, στην πλατεία Μιαούλη στη Σύρο και σε όλη τη χώρα.»

- Copyright © Touareg Blue -